MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2015-2016 mokslo metų foto galerija / SUSITIKIMAS SU S. PALTANAVIČIUMI

Balandžio mėnesį mokykloje paskelbta tradicinė KNYGŲ SAVAITĖ.
Ta proga mokykloje balandžio 7 dieną lankėsi žinomas Lietuvoje žmogus – SELEMONAS PALTANAVIČIUS.
Tai žmogus – enciklopedija, kuris savo žiniomis, pastebėjimais labai sudomino moksleivius ir mokytojus. Susitikimą su rašytoju, gamtininku, keliautoju,  fotografu, gamtosaugininku, radijo laidų vedėju pradėjo Kaukutė (Ruklos kultūros centro meno vadovė Vilma Praškevičienė) su mūsų mokiniais paruošusi mini spektaklį pagal S. Paltanavičiaus knygelę „Maži ežiuko sapnai“.
Pabendravęs su mokiniais, S. Paltavičiaus pasiūlė įsigyti knygelių su autoriaus autografu. 
 Po susitikimo visi ėjome į mokyklos kiemą, kuriame kartu su Mokomojo pulko kariškiais ir mokyklos svečiu kabinome naujus inkilus paukšteliams.
Nuoširdžiai dėkojame visiems, kurie prisidėjo prie šio renginio. Renginio organizatorė bibliotekininkė Lilija Stepšienė
Balandžio mėnesį mokykloje paskelbta tradicinė KNYGŲ SAVAITĖ. Ta proga mokykloje balandžio 7 dieną lankėsi žinomas Lietuvoje žmogus – SELEMONAS PALTANAVIČIUS. Tai žmogus – enciklopedija, kuris savo žiniomis, pastebėjimais labai sudomino moksleivius ir mokytojus. Susitikimą su rašytoju, gamtininku, keliautoju, fotografu, gamtosaugininku, radijo laidų vedėju pradėjo Kaukutė (Ruklos kultūros centro meno vadovė Vilma Praškevičienė) su mūsų mokiniais paruošusi mini spektaklį pagal S. Paltanavičiaus knygelę „Maži ežiuko sapnai“. Pabendravęs su mokiniais, S. Paltavičiaus pasiūlė įsigyti knygelių su autoriaus autografu. Po susitikimo visi ėjome į mokyklos kiemą, kuriame kartu su Mokomojo pulko kariškiais ir mokyklos svečiu kabinome naujus inkilus paukšteliams. Nuoširdžiai dėkojame visiems, kurie prisidėjo prie šio renginio. Renginio organizatorė bibliotekininkė Lilija Stepšienė